Veneilykesän 2023 varauskalenteri on avattu

huhti 13, 2023 | Yleinen

Bergstrandin meri, sauna ja oma rauha on nyt varattavissa jaksolle 15.5. – 30.9.2023. Myöhästyneiden pluskelien vuoksi emme ole vielä päässeet huoltotoimiin, mutta jos saamme urakkamme valmiiksi etuajassa, myös toukokuun alkupuolelle avataan mahdollisuus tehdä varauksia.

Varaa itsellesi tai porukallesi

– koko Bergstrand, yöpyen laiturissa tai

– koko Bergstrand, mökkiyöpymisen kera

Pyrimme tekemään muutaman parannuksen Bergstrandiin vielä ennen kauden alkua. Uusi Weberin iso hiiligrilli on jo hankittu, ja lisäksi urakkana on laiturin huolto ja kiinnitysten kiristys.

Hinnoittelua on jouduttu tarkistamaan, etupäässä sähkön hinnannousun vuoksi. Bergstrand on nyt myös ensimmäistä kesää ostetun polttopuun varassa — tähän asti tontilta kaadetut omat puut ovat riittäneet.

Oman mielenrauhan takaamiseksi ja seuraavien käyttäjien huomioon ottamiseksi, käytä poistuessasi Bergstrandin kätevää muistilistaa. Saaressa ollessasi kannattaa myös hyödyntää koko ajan laajentuvia ohjeitamme.

Jos vierailusi aikana ilmenee kysymyksiä tai ongelmia, kaikista parhaiten saat meidät kiinni joko puhelinnumerosta +358 50 4876750 (Sami) tai +358 40 5114389 (Marika). Yritämme auttaa parhaamme mukaan.

Hyvää kesän odotusta ja tervetuloa nauttimaan merestä, saunasta ja omasta rauhasta!